Home | Boekingen | Contact
Vakantieboerderij in Limburg boeken; uw vakantie start hier!

Vakantieboerderij in Limburg boeken: start hier!

Boek uw verblijf in vakantieboerderij de Looische Hoeve

Graag nodigen wij u uit om te komen logeren in onze historische vakantieboerderij de Looische Hoeve in de prachtige omgeving van Wellerlooi en te genieten van de Limburgse gastvrijheid in national park De Maasduinen.

Onze vakantieboerderij (tot 14 personen) bevindt zich op korte afstand van het Thermaalbad Arcen. Uitstekend geschikt om u te laten verwennen met wellness, maar ook om te wandelen, fietsen of om te genieten van de toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen of Toverland. U bevindt zich op korte afstand van Duitsland, waar menig uitstapje te beleven is. De vakantieboerderij is standaard ingericht voor groepen of families. Maar uiteraard zijn ook kleinere gezelschappen van harte welkom!

Reservering en boeking

Een heerlijke vakantie in Noord-Limburg start hier! Boek uw verblijf in vakantieboerderij de Looische Hoeve. Wilt u nadere informatie of reserveren? Bel of mail naar onderstaand adres.

U kunt de beschikbaarheid van uw favoriete vakantieboerderij online controleren.

Na reservering dient u 30% van het verschuldigde bedrag te voldoen. Uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient u het restant bedrag te voldoen. Wilt u eventueel voor uw verblijf op onze vakantieboerderij een kijkje komen nemen? Bel of mail ons voor een afspraak en wij zullen u graag van dienst zijn!

Voor informatie en boekingen

Familie Raijmakers
Telefoon: 0485 532081
E-mail: info@looischehoeve.nl

Tevens te huur in Saalbach, Oostenrijk, 6-8 persoons appartement. Zie www.iglsberg.nl.